Wat doe ik?

Visuele verhalen verspreiden zichzelf… of toch bijna

Wie met mij in zee gaat, zal snel merken hoe ondersteunend visual storytelling kan zijn bij het scherpstellen van doelen en strategieën. Axellerator zet vooral zaken in beweging. Ik wil mensen en organisaties op weg helpen door deze technieken te benutten.

Visueel faciliteren en  begeleiden van overleg

Een live visueel verslag van een meeting nodig? Opnieuw schot krijgen in een overleg of proces dat vastgelopen lijkt? Met mijn jarenlange ervaring als facilitator en frisse, creatieve kijk blaas ik er nieuw leven in. Afhankelijk van je vraag treed ik op als facilitator of co-facilitator. In beide gevallen is er een visuele weerslag van het proces én het resultaat. Zo blijven de inzichten, beslissingen en resultaten nog lang ‘letterlijk’ plakken en zo inspireer je jouw medewerkers.

Hieronder even op een rij wat ik voor jou kan betekenen:

Op diverse evenementen (congressen, conferenties, netwerkevents, teambuildingsdagen enz.) laat ik als gastspreker mensen ervaren hoe je met tekeningen aan de slag kan gaan. Deze creatieve, verfrissende kijk op communicatie loont meer dan de moeite. Dat geldt zowel voor jou als individu, als voor je bedrijf of organisatie. Mensen inspireren: daarvoor doe ik het.

Als samenvatting van je event of seminarie:
Je organiseert een congres, een inspiratiedag of training en wil dat deelnemers nog lang na het event kunnen terugvallen op de belangrijkste inzichten en kernboodschappen? We luisteren en vatten de essentie samen in een live visueel verslag van het event.

Organiseer je een virtuele meeting of webinar?
Hou de deelnemers bij de les met een live visueel verslag, dat op het scherm verschijnt terwijl de sprekers en/of deelnemers praten. Elkeen draagt bij aan het resultaat vanuit zijn eigen woonkamer of kantoor en krijgt er nadien een prachtige samenvatting bovenop. Indien je wenst maken we van deze tekening ook een video, zodat je de kernideeën als een film opnieuw kan afspelen.

Privé of werk, mensen zijn dol op verhalen. Voorwaarde is dat deze verhalen behapbaar, helder en beklijvend zijn. Heb je een verhaal of concept waarvan je de impact wil vergroten? Dan creëren we samen een doeltreffende beeldverhaal voor jouw doelen, missie of visie.

De goede resultaten van visuele communicatie vallen op. Steeds vaker willen bedrijven en organisaties dat hun medewerkers dit onder de knie krijgen in hun eigen rangen. Daarom verspreid ik met veel plezier en toewijding de inzichten waarmee je ook zélf je verhalen visueel versterkt.

‘Start to draw’:
In dit boek geef ik praktische handvaten en tips om je aan het tekenen te krijgen op het werk. Niet als kunstvorm of om de tekening op zich, wel als een effectieve vorm van communicatie. Het boek schetst de voordelen, hoe (makkelijk) je eraan begint… en het volhoudt.

Voorbeeld werk Axelle

Contacteer Axelle en voeg het beeld bij het woord

Axellerator - drawings at work