Start to draw

Start to Draw
Start to Draw

Een laagdrempelig handboek

Bestel nu!

Een grote behoefte aan kennis terzake

Als spreker, trainer en strategisch tekenaar heb ik gemerkt dat er een grote behoefte is aan kennis om visual storytelling en visual recording toe te passen.

Telkens ervaar ik hoe mensen betere resultaten boeken met beeldverhalen. Omdat ik vind dat de techniek aan iedereen ten goede komt, deel ik graag mijn expertise. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om de pen (of de stift) opnieuw vast te pakken en aan het tekenen te gaan. Vandaar ook dit boek.

Bouwstenen voor visuele vertelkracht

De bouwstenen voor visuele vertelkracht

‘Start to draw’ geeft je in de eerste plaats een leidraad. Een grafische achtergrond of tekentalent heb je niet nodig; iedereen die gemotiveerd is, kan dit toepassen. Onze hersenen zijn nu eenmaal geprogrammeerd om visueel te werken.

Tekenen is als een taal die we allemaal ooit gesproken hebben en jammer genoeg ook weer verleerd zijn bij het opgroeien. Voeg daarbij de bewezen voordelen van beeld als versterker voor taal en je weet dat dit leesvoer jou sowieso iets oplevert, zowel professioneel als privé.

We doorlopen de 10 bouwstenen die de basis vormen voor visuele communicatie zoals o.a. kleur, mensen, letters en titels,  verbindingen… ‘Start to draw’ is natuurlijk in de eerste plaats een volwaardige handleiding waarmee je zelf aan de slag gaat.

Inspireren met enthousiasme

Het enthousiasme dat mijn werk mij oplevert geef ik door. Dit boek is geschreven vanuit die oprechte drive. Tekenen werkt inspirerend.

Verleg je eigen grenzen.

Bestel hier jouw boek

Nog vragen? Contacteer Axelle!

Axellerator - drawings at work