Axelle Vanquaillie

Passie voor visuele verhalen

Strategische storytelling begint bij luisteren

Ik ben Axelle Vanquaillie, visual storyteller. Ik vertaal bedrijfsverhalen en strategieën naar verhelderende tekeningen. Daarnaast leer ik je hoe je dit ook zelf kunt toepassen. Zo laat ik je ervaren hoe krachtig het gebruik van tekeningen en beelden in de werksfeer kan zijn.

Axelle Vanquaillie

Om tot de essentie te komen van jouw verhaal, is luisteren de eerste stap. Dit doe ik actief met de nieuwsgierigheid van een buitenstaander. Ik stel verdiepende vragen en creëer vervolgens een sprekend beeld. Als ondernemer ontwikkelde ik een sterk strategisch inzicht dat ik maar al te graag inzet om jouw klankbord te zijn.

Vraag meer info over strategische storytelling

Een boost voor iedereen

Het verhelderende effect en de spectaculaire efficiëntieboost die je met beeldend vertellen verkrijgt: dát is wat ik wil delen.

Mensen en bedrijven zijn namelijk constant op zoek naar manieren om hun informatieprocessen te verbeteren. Beeldend vertellen is eigenlijk erg basic: als kind doen we niets anders. Wie deze basisfuncties opnieuw aanspreekt, gebruikt zijn zintuigen en hersenen een pak doeltreffender. Dit heeft niets te maken met ingewikkelde en aangeleerde grafische vaardigheden.

Ik verspreid dit inzicht graag via workshops, lezingen, praktijkgerichte toepassingen en mijn boek. Het is daarbij erg fijn om te merken dat deze boodschap steeds meer voet aan de grond krijgt.

Boost jouw informatieproces

Contacteer Axelle voor jouw boost

Axellerator - drawings at work